Soligt =)

Dricka vin & vara fin! Det e Sandra proffs på! Haha :D

I fredags vart ja & Elvira bjuda på middag(jag skulle ändå inte lämna bort henne till barnvakt över natten! Min gowsebebis ska alltid känna att jag finns där..<3) Av Sandras urf med kompis. Trevligt & sent blev det=) Trött tjej sov gott på mamma;) Så bjöds det på bläckfisk!!:O waaht, ursch? HAHA..jag blev skit förvånad, men friterad bläckfisk va rätt gott..ser ut som lökringar & smakar nästan som friterad kyckling. Hehe..sen åkte vi taxi till skogen, blilligt vart det inte! Men skulle inte sätta mig på ett tåg då heller. Fredags kväll, Nej tack!

Så hela förmiddagen idag gick åt till, tutta,sova,vila...Och sen åkte vi & morfar till Nynäs.
Där det bjöds på middag & gott Kaffe! :D

Två dagar i rad har vi vart ute på äventyr! - Mer än vad vi gjort på en vecka. :P

Varje kväll när Elvira somnat, vill jag lägga mig & kolla på film lr så, bara ligga ner & slappna av! - Göra ingenting o bara slappa! Men..Vad gör jag då? Antingen härjar ja med det roliga paprena & e alldeldes för arg,rastlös för o slappa. Lr så fasnar jag vid datorn! :( Lr fasnar & bara stressar inombords & inte fåt nått gjort. Dumma lilla flicka!

Just det..tanken på dumma flicka, jag vill färga håret mörkare! E helt inne på det :) Slinga lite o flascha till det, känns lite som...att mitt plantinbleka hår, det e lite förbi tiden för min del ;)



Svar & bakning.


Här e nä jenny fixa mitt hår..Battaboomba tofsar? men sen satt de inte där..





Svar till "Anonnym" Jag vet inte vart han är lr vad han gör. Och jag har polisanmält honom,det gjorde jag i samma veva som jag tog ut skilsmässa. - Så nu kmr han åka in! :P




Idag har ja hört gnäll,gnäll & en massa härligt skratt! :D Tanden som e på g ner..spökar! ajajaj:( Hon har även vart varm! Stakarn! :( För den delen verkar de som om jag inte e på tipptopp? Men hur i helvette skulle jag kunna bli sjuk, jag har ju vart inne den senaste veckan i stortsett :S Nästan ialf.

Det verkar inte vilja sluta snöa heller? Haha:O Aja..När ska den försvinna? När räknas det som Vår? Är så Otålig!:) Vill,vill,nu,nu!


Baka & sånt innan dopet, dax snart o förbereda! Så ja slipper stressa. Har ju redan övat & prövat baka Bannankladdkaka! :D Eftersom..va ju tvungen o smaka så den va god..o den var ännu godare efter ett tag i kylen, Mumms!<3

Jag drömmer om att folk på pekar att jag e tjock,att jag inte kan ha mina kläder och att en & en annan säger att jag äter för mkt. - Jag kan inte  hålla mig från goklakor o sånt! :D Men..fan det e skiläskigt! Vaknar upp & va skitfet. :S Jag är medveten om att jag lagt på mig en del, sen jag flytta från lägenheten..Men jag kan ju knappast börja mixtra med maten för ammar ju Elvira. Och ut o gå, nää...e för mkt snö sen har jag heller ingen lust o gå & sen väna & gå tbx. När jag går vill jag gå nånstans..lr gå en runda, vadsomhellst bara jag slipper vända & gå samma väg tbx. Nåja, jag ska börja träna på gym så fort jag kan..:) För den största delenär för att jag Mår Bra av det. Mer energi & förebygger skadorna när jag lyfter fel..heh. Vet att jag inte ska må dåligt lr tänka på det, men hur lätt är det? Gosaker e ju så Gott.. >Men Elvira är  mkt mkt goare & viktigast! <3


Senaste!

IS TIDEN ÄR PÅVÄÄG!!

Kortet jenny inte visste fanns!


Måste skriva..mitt huvus sprängs!

Jag har kännt ett bra tag att ja borde Skriva om honom,X! Jag funderar & kmr på jätte bra sätt o skira & förklara på, men när jag väl sitter här e det tomt! Gör ett försök ändå :)

Han var bästa kompis med min syster Jenny. Till en början Hatade jag honom! Han var överdriven & jag märkte att ngt ere med honom. Och han vart senare ihop med en av mina bästa kompisar, ja inte brygge jag mig så mkt, men jag hatade ju honom. De skulle gifta sig & skaffa barn & allt sånt, de pratade om de redan första veckan..humf?

Åren gick & jag träffade honom igen, hatade ju honom. Men allt var bara skit då, sen dök den mannen upp...Han lovade allt de där en tjej önskar sig! En säkrad framtid &  uppvakande. och inte rädd för att utlova en massa saker för all framtid..o uppvaktning. - Men för det ville han aldrig prata Om detaljer eller vad. Emot min syster Jenny var han knasig & fjollig - Han visste ju att hon tyckte om sånna som kunde släppaa loss. Och hon trode ju att han alltid va så. men...saken var ju den att hanns persolighet ändrades efter vem han var med, men hanns kompisar skulle han spela tuff & så Och skämdes över saker. Helt tvärtemot som han var emot "jenny hanns bästa kompis". Emot hanns föräldrar är han dryg & skiriker & är allmänt helt störd, de älskar ju honom & säger inte så mkt..även emot  sina kompisar blir han dryg då.

Han hade som alltid, jobbat på ett jobb & inte fått lön. Han hade tappat bort sitt bankomatkort & sitt leg. Det körde han om & om igen helatiden. Ljög för sina föräldrar om det så de skulle ge honom pengar. Till mig också. Var alltid samma sak på varenda jobb, att de inte betalat ut lön. Men det var ju bara det att han inte änns hade jobbat! Åter till att han inte hade nått leg osv, Så då skulle jag sålänge stå på saker, saker han köpte..Han skulle betala räkningarna sen. Inga räkningar kom. Han hade betalat allt sa han. Vi hade nästan aldrig pengar till mat lr hyra, Han lovade mig varje varje månad..-Jaa men nästa månad blir det bättre. Men det blev  ju inte det..han utlovade massa saker, men aldrig blev nått bättre. Helt plötsligt hade han jätte mkt pengar, dagen efter hade han ingenting kvar. Han tog elviras barnbidrag och skulle åka till Örebro & gå på arbetsinterjuv,(han åkte dit o festa upp det)

Sen skulle vi gifta oss, för det var ju så bra? <Och för att han skulle få mig& känna mig säker på  honom, jag tänkte ja men det e väl inte så farligt? Bara gå dit o säga ja? Haha. Aja..

När jag var gravid med Elvira.
Så var det samma sak där med maten, jag hade aldrig mat. Jag var ju gravid? svimmningarna var bara en vardag.. & han gjorde som han alltid gjort, Spelade dator,sov lr festade. Såg knappt honom alls. Men när jag väl bröt ihop, snackade han till sig så allt kändes bra & jag gick  på att "allt kmr bli bra, nästa månad, jag lovar" Och..allt babbel.- Han e ju som många vet, En Jävle på snacka för sig! Är nått fel vänder han på det så han gör det till MITT fel. Jag kan inte änns prata med honom i dagsläget, han får mig bara & känna att det e Mitt fel. Elvira kom, Allt var för honom som de innan vart, datorn,sova & festa. Såg inte röken av honom. Jag har fått tagit hand om Elvira sen hon föddes, själv. Sen bestämde jag mig för att jag ville inte bo i Gävle själv, jag ville närmare mi n familj, för jag mådde inge bra..! Jag hade ju min ängel<3 Men jag behövde lite stöd...Tvingade honom o flytta till Örebro.
Fösta månadshyran, ja den kunde vi tydeligen inte betala, för han hade ju inte fått lön som vanligt, så jag fick ta alla mina föräldrarpenningdagar & betala hyran. (tillägga att de första två månaderna på föräldrardagarna såg jag inte röken av! - det hade hamnat i..fickor!) Så..sen såg jag styckran i Elviras ögon & för Hennes skull måste jag ta tag i det här, jag kunde inte Leva med den psykopaten. Han skulle inte få förstöra hennes liv med! alla hot om virsa o versa och att han ljög jämt om allt allt..o för ALLA. Han var olika perssonér emot alla och han hade alltid alltid en lååååång version om varför & förklaringar som bara var ren lögn...& att jaqg alltid gick på allt han sa, vet ja ju nu...det e bara för att han e så bra på  att ljuga & snacka för sig. Jag var bara godtrogen!

sen efter det fick  jag reda på mer saker han gjort emot mig, beställt en massa saker i mitt namn..o gömt alla räkningar. utan min vetskap. sen att han hoppa i säng med alla e ju en annan sak. men förstöra våra liv...mitt o elviras..Så nu sitter jag här med skulder upp över öronen & svårt o ordna upp allt...Jag har glömt en massa saker :) Men en kort version...och jag hatar mig själv för att ja lät det gå så långt..


Grattis

Grattis till min underbara Elvira, 9månader idag <3 exakt 9månader sen..Shiet, var tog tiden vägen? Jag tror ju lixom fortfarande att hon e typ 3-4månader..heh. :)

Igår åkte vi från Gnällbältet, vart & hälsat på mamma & Jenny & barnen.Jennys barn blir ju skit glada när man slänger ett täcke på dem, då skriker de "KOJJA,KOJJA!" mhm, Elvira satt på golvet o höll på med nått olydigt & blev ledssen, då slängde marlon på en filt på henne!:O haha,Stakare! Ja sprang & sa..men hon e ju förliten, hon blev bara chokad..satt där o ba vem släckte lyset? MIN söta.  Jag blir så himla nere efter jag åkt lr efter de åkt från mig.. :( Går med gråten i halsen, Ävenfast vi ses rätt ofta! Ävenfast det inte är så långt dit. Ursch & fy va töntig jag är <3

Snart blire bingen, sova. Upp tidigt härjja & sen ringa en massa viktiga tråkiga samtal..och baka bannankladdkaka inför dopet! Om ja nu änns har tid & torka mig i röven?

Vagn!

http://www.blocket.se/vi/25509257.htm


Shippshopp i lingonskogen!

Elvira börjar mer o mer...hitta på hyss! o gör sig illa..helatiden! Ävenfast..ja springer efter henne..:) o allt..allt ska in i munnen! - Som alla andra bebisar..<3

Idag har min kompis sandra vart här..o hälsat på mig o elvira, ja vi e ju ensamna på dagen så kul med lite folk! :) Så vi drack VANILJ kaffe o prata skit om skit killar! Killar e ju skit, utedass! Haha xD nee, inte dra alla över en kant.


Dop planering..

Nu har jag bokat dop i Österhaninge Kyrka! :) Börjar bli dax o döpa Elvira..Haft lite annt tidigare? Men det e ju inte försent ialf... Inbjudnings kort e på g ialf!
Sen allt..annat, vikla kakor osv som ska va med..hehe o jag som hade tänkt mig ett "litet" dop, med kanske inte så många? Hehe..Det blir många ändå! Haha :D

När elvira leker på golvet..härjjar hon alltid o tittar upp o beundrar tomten som hänger i taker lr taklampan..o "hooouuu" o sträker upp armarna o verkeligen WOOOW:O Haha..söt..Men när det blir tyst, då vet jag att hon åkt iväg o hittat...nått olydigt kul :D Hehe.


Har du slängt ut granen idag? =) Nu e julen slut :(


Pep!!

» 1. Dumpa dåligt självförtroende

Ta hand om dig själv, visa för folk i din närvaro att du har egna behov och våga säga nej. Du mår bättre om du lär dig säga stop ibland. Detta gäller både i hemmet och tex på jobbet. Det ska vara gött att leva.

» 2. Ställ upp för dig själv

Se till att inte glömma bort dig själv i vardags stressen. Ta en ledig kväll ibland, be någon annan göra det du brukar göra. Om du är en person som ofta tar förgivet att det är din sak att göra det. Så tror jag nog att du kan utnyttja ett frikort ibland och be någon annan ta disken eller ta hand om barnen. 

» 3. Roa dig en gång per dag

 Hur ofta gör du någonting roligt bara för dig själv? Se till att göra det till en vana. Se på film, köp dig något fint eller boka en Weekend till utlandet.
Ta för dig!

» 4. Självrespekt

Se inte ner på folk omkring dig men låt inte dem se ner på dig heller. Det blir lättare för dig att göra någonting roligt om du vet inom dig att alla andra också gör det. Behandla personerna i din omgivning med respekt så ska du se att respekten kommer till dig också med tiden.

» 5. Ett par timmar om dagen 

Två timmars egentid per dag är något alla borde ha. Alla mår bättre av att du tar minst två timmar varje dag till att slappna av. Kanske ett varmt bad eller yoga? Fysisk avspändhet leder till mental balans och harmoni.

» 6. Överdriv för att nå balans 

Du kanske tycker att det är själviskt att genast börja ta hand om dig själv med egna nöjen och egentid? Tyck inte det, överdriv gärna i början. Ge dig själv mer än vad du tror att du förtjänar. Tillslut når du en jämn balans.

» 7. Negativa ord 

Om du slutar använda ord som, jag måste eller tänk om, så minskar du pressen på dig själv. Ord som dem får dig att känna stress, oro och misslyckande. Målet är att du ska leva som en glad person. Tänk mindre på negativa ting försök istället att nå dina mål.



Idag har Elvira rivit huset typ, rivit ner en blomma, som var Jätte god..:) o allt annat som hon inte ska röra e ännu roligare...Phu :D Hon åker fram på rumpan & fort går det också! Känns som hon nyss knappt satt upp..? Jag älskar min lilla Ängel <3


Roligt Om Kalorier!

Vi har bantningsmetoden för dig som snabbt vill gå ner i vikt. Denna metod är inte testad ännu men jag har hört att den fungerar?!

Kalorier som inte räknas

  • Allt du äter när ingen annan ser. Dessa godsaker innehåller inga kalorier.
  • Allt du äter när du ligger framför din TV och i sängen är kalorifritt. Ditt sinne jobbar så mycket att du snabbt bränner dessa.
  • Om du dricker en lightdryck kan du även ta en chokladbit då dessa tar ut varandra.
  • Om du ska på middag räknas inga kalorier så länge de andra också äter.
  • Mat som du måste ha i dig av medicinska skäl räknas så klart aldrig! (Choklad, Vin, Ost osv.)
  • Mata gärna dem i din omgivning med massor av feta saker. (Då framstår du som smalare)
  • Chips, popcorn, läsk, godis osv. får endast ätas under melodifestivalen och Let`s Dance. (Då räknas det ej som föda, utan underhållningssnask)
  • Pepparkakor är okej att äta hur mycket som helst av, bara man delar dem i 3 först! (Då utsöndras fettet i dem och de blir helt fettfria)
  • Om du bakar kan du slicka skålen efter. (Detta är en del i matlagningsprocessen)
  • Allt med samma färg innehåller samma mängd kalorier. (Exempel; tomater - Paprika & marsipantårta - sallad.
  • Mat som ligger i frysen innehåller inga kalorier då dessa redan frysit ihjäl!
  • Chokladdoppade russin räknas som frukt, så ät så många du vill.

2010-01-06

Idag missadee jag Smallville!!!! :( :O
Jag har inte vart fast vid ngt tv program lr följt nått program sen...sen lågstadiet när jag tittade på "skilda världar & rederiet" Nu däremot straxt innan jul har jag börjat följa Smallville,Andra Avenyn & Weeds! Oo..Ja, det är kul faktiskt. Har ju inget annat prickat som ja måste göra förrutom min Älskade Elvira <3

JAG HATAR MIG SJÄLV SÅ JÄVLA HÅRT O JAG KLANDRAR MIG SJÄLV VARJE DAG..ATT JAG INTE GJORDE NÅTT VETTIGT AV SKOLTIDEN. - Jag fick erbjudande om spec o sånt..men inte fan...varför drog ingen tag i det på riktigt? Ja, det e mitt fel, men...varför tog ingen reda på Vad problemet var? Det vet jag inte idag heller änns. VARFÖR! Jag va dum i huvudet o sa "ja vet att ja kommer ångra mig när jag blir äldre" Ja..o det gör jag ju också. Borde inte lärare se sånt? E det inte skolplikt? var det inte skolplikt? O jag stävade bara emot helatiden Emot Allt. Alla chanser jag sumpat. Jag förlåter mig aldrig. Kan bara gilla läget, och Alltid..alltid stå bakom min dotter o Jävlar i havet om jag märker att nått e fel...lr nått vadsomhellst..om jag nu ska slita mig blå så ska jag ta reda på vad det är, om ngt e fel lr så.

jaja nog med klag.. Elvira har två tänder! O de har växt upp rejält! Hihi..sötast! Hon hasar sig fram med en jävla vart på rumpan! - frammåt! o ska stå överallt..men saker som rullar iväg e inte så bra o resa sig emot! :)


2010

Att klä på sig o sitt barn..För o gå ut när det är KALLT ute...är en konst :) Massa småfix o kläder..Phuu, snacka om att jag blir svettig:D Hihi..


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: Tog tag i det jobbiga ist för o fly, som alltid innan. 
2. Höll du några av dina nyårslöften?: Hade inga förra året, det här året Ska jag..
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: Jo..?
4. Dog någon som stod dig nära?: Nej.
5. Vilka länder besökte du?: Inga.
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?: Nja, frid.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?: 24 april, när Elvira föddes.
8. Vad var din största framgång 2009?: Vette 17?
9. Största misstaget?: Drog ut på saker.. 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Ja, stor infektion i kroppen.
11. Bästa köpet?: Elviras nya rosa vagn.
12. Vad spenderade du mest pengar på?: Godis kanske?..
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Ja, när min friska flicka kom ut. 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?: Många!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: I början på året var jag ledsnare men sen blev jag gladare.
16. Vad önskar du att du gjort mer?: Gjort det bättre.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: Mått dåligt.
18. Hur tillbringar du julen?: Hos pappa & hanns sambo mfl. 
19. Blev du kär i år?: Nä.
20. Favoritprogram på TV?: Andra Avenyn o smallville (ja,tant e ja!)
21. Bästa boken du läste i år?: Läste ingen.
22. Största musikaliska upptäckten?: ??
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: Nödvändiga saker=) 
25. Något du önskade dig men inte fick?:  ja, en mille skulle inte sitta fel!
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?: hm,åt tårta :D
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Ta bort psykiskt sjuka yxmän & sol & vårare från vårat samhälle & försök förstå att alla är & känner olika.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?:  Heelt ouuffig!
29. Vad fick dig att må bra?: Elviras leende:D
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: Skiter i sånt larv.
31.Vem saknar du?: Min syster, alltid min syster.
32. De bästa nya människorna du träffade?: Elvira.

(snodd från diverse bloggar, alla har såna..)


Josefines Blogdesgner
RSS 2.0