God jävla jul!



Hoppas alla de som förtjänar det får en riktig mysig jul med goood mat o allt som hör till :)

På söndag kmr jenny o nått barn? hit ;D Vad jag läängtat!!! Elvira meeed =)



Baby Pulka!


Första pulka turen!! O så snöade det, gott gott sa hon ^^

Först åkte jag o pappa till Handen o köpte en ny overall till Elvira, en som e mer snö o vindtät :)
Seeen vare dax o springa me pulkan!! :D

BAKA BAKA BULLAR LÄGGA SMÖR IMELLAN O PIKKA DOM O KRUSA DEM, OOO SJUUUUS MED DOM I UGNEN!



Vääänta bara fattas bara. Det där med lgh i sthlm är inte lätt ävenfast ja stått i kö sen ja va 18...hunf, grubblar o grubblar men jag kommer ingenvart ändå.´

Huvudsaken är att Elvira mår bra! <3 Hon har fått TVÅ tänder!!! ;D lite gnälligare och väääldigt mkt gosigare. Sover på min mage, vill bara tutta o sitta i knät. <3




Saknar famila i Örebro. Men vi ses snart igen :) Men jag fortsätter och ringa o terra Jenny, fan känns ju jätte tomt o inte ha nån o ringa till, bara ringa o tjata lite på den o säga godnatt o sånt :)

Jag ser det snöa,jag ser det snöa!

det var väl rooligt HURRA! Nu ere vinter, nu ere vinter som vi har önskat:)

Igår var sandra här, en gammal kompis till mig. Vi har väl känt varandra sen vi bodde i Farsta när vi gick i 2an? Men sen har ja ju flyttat till Örebro osv.. Kul o träffa henne :) Jag slokna tidigt igår..skönt! Men fan, då vakna ja ju i tid oxå:D hihi..

Sen när jag vaknar o tittar ut ser jag massa SNÖ på fönstrerna oxå, o ja..mer snö!:D Tror inte de plogat änn heller? Jätte mysigt! Men just nu ere typ snö stooorm! 

Enligt aftonbladets långtidsprognos, ska det bli +1 på ons, o +4 på tor...på JULAFTON! :'( (dagarna innan ska de ialf va -grader) Men, det Kanske finns en risk att de ändrar sig?  Har ialf inte tappat hoppet om en vit jul..


Ikv ska vi iväg o köpa ny overoll till Elvira<3 Hade ju köpt en ny st 80, som hon har på sina bodysar osv..vissa i 74. Men! Leon en 1,5åring kunde ha den overollen!! Måste vart feltryckt på st? För..den var Giiigantisk!! Jag skojjar inte..armhålerna va vid händerna på elvira typ..hehe..sööt..Men den kan hon ju inte ha. så..


Hade även tänkt o kolla på en ny bilbarnstol i mellandagarna, lär ju va rea då.. För hon hartyp växtur sin. Då ska jag köpa en Riktig Säker o ny. Eftersom den e ju tilll ca 5-6år.

Kaffe dax..
Saknar o ringa o tjata på jenny, om att hon ska komma o tvinga hit henne o att hon ska skyynda sig o sånt..:) Humf, jag får ringa o tjata om annat ist :)


Weeds


Jag är inte ensam, men känner mig som ensamaste perssonen!

http://zillaochjag.blogg.se/2009/december/hemska-erfarenheter.html#comment

& http://kalsongmorsan.blogg.se

Jag har gått till affären idag, men jag ångrar det snabbt när jag väl kommer ut. Elvira är min underbara ängel, jag visar inte för henne hur jag mår, men det värsta är att de känner på sig mer än man tror. jag längtar tills vi flyttar, så slipper jag vara rädd. - Det som klänger. Det kommer bli bra mammas älskling.. :'(


Rosa!

Det var inte alls meningen att jag skulle ha en rosa vagn, hade iofs kollat på den tidigare men då var den för dyr..nu hade de sänkt prist och jag Kunde inte hålla mig! Jag skulle ha den! :D Så jag slog till o köpte mig en teutonia fun. Har frågat jenny o de ska vara bra vagnar? :) Den är mocca aktig i tyget o gammelrosa,så den skriker inte ialf. Meeen va skulle de göra?:P Haha.. Nej men den passar mig o Elvira bra! Fan jag är avensjuk på mig själv! :P

Så just nu vill jag bara ut o gå med lillfisen! Nu kan vi traska igen, på våra "lång" promenader! :D
Idag skulle jag få sällskap av Jenny på prommisen, skulle ju behöva tvätta..men det kan ja göra i em, så kan jenny va här o passa Elvira när jag springer upp o ner till tvättstugan. Annars har jag ju haft henne i bärselet. Snacka om sett då! :P  Tom att lämna henne en sån kort stund Är jobbigt! - Ävenfast jag vet att hon knappast mår dåligt av o va med hennes kusiner o moster Jenny. Som skriker "Elviiirrylwen" hehe..


Sittdelen är självklart vändbar, så ja har elvirisen emot mig..<3


Världens dåligaste mamma!

Jag känner mig som världens dåligaste mamma! Min vagn gick sönder, när vi gick på rak väg, Elvira satt i vagnen. Helt plötsligt krasha den ihop på ena sidan, alltså inte hjulen utan de som håller upp sittdelen. Hela vagnen hamna på sniskan! :( Tur att hon satt fast i selen o att inte de hände ngt hemskt...! Så nu står jag här, utan vagn! - Inte råd att köpa en ny. Har ju handlat julklappar o de mesta som behövs för den här månaden, har bara kvar till det vi Behöver. Mat,blöjor osv. - Jag känner mig som en hemsk mamma! Jag har inte änns råd o köpa en sak som Elvira verkeligen behöver!! Å ena sidan vågar jag ändå inte gå ut själv med henne nu....

Den dära fanskapet ringer,smsar o har sig! Helt plötsligt! Fan, du har aldrig änns brytt dig om Henne. Inte änns när vi låg på BB. o du sket fullständigt i min stora mage. Fick mat en gång om dagen, ibland inte alls. Svimfärdig o yrsel, vardagsmat för den gravida flickan. Vart alla pengar tog vägen vet jag ju nu, då var jag bara så blind o trodde på "nästa månad fixar det sig, jag ska skaffa jobb,det löser sig,jag har inte fått lön för de jag har jobbat(han hade inte alls jobbat)o blabla" Och nu ringer han o säger att han ska ha henne lika mkt varannan, men vafan? Ska du förstöra hennes liv oxå? -lova en massa sen blir det inget av det o JAG får ta smällen, en ledssen liten ficka. Nej fyfan! o säger att du ska komma hit, Fan jag blir ju skit skrajj!! Och du kan inte acp att jag inte vill träffa dig själv. Vågar inte träffa mina närmsta för att de har lite humf om hur du är! Vad som kan hända om vi träffas ensamna, vågar jag inte änns tänka på. Du skulle ha ringt mig senare, men det gjorde du inte. Du skulle ju få träffa henne. Men du ringde inte som vanligt. Han ringer o säger "jag vill träffas" Sen hör han inte av sig nå mer. Allt för o göra mig nervös! - Går på mitt liv o skär i det. Jag har blöat ännu mer idag, av förvivlan...o rädsla.

 Kommer det bli rättegång? Han är ju bara så bra på o snacka. jag är skit rädd att förlora min dotter. Jag vill ju att hon ska få en bra uppväxt, inte en massa bekymmer!!

SEN ATT INGEN FATTAR...INGEN HAR JU TID MED MIG FÖR JAG E BARA EN MASSA PROBLEM! Kanske inte så illa, men...där ser ni! jag får allt o låta så "ofarligt" så ingen fattar!

Jag vill inte därnka dig, men de lilla jag säger får jag bara tillsvars som om jag e dum i huvudet.

En psykolog som  får betalt för o lyssna, då måste den ju lyssna? O den kan jag dränka.


Jag älskar min underbara flicka. Och kommer aldrig förlåta mig sj att jag satt en sån underbar människa i ett liv. Jag känner mig inte värd henne! - Överflummad av kärlek! Jag vill ge henne ALLT! ALLT! Ett bra liv.


Aja...Idag kom mamma o körde mig till rusta, lämna tbx julgranen jag köpte och köpte flyttkartonger och så jag kan slå in julklapparna o lite städ grejjer. Vi ska ju flytta ur lgh innan den sista. o nej, jag har inte fått ngn lgh. Jag vill inte bo i vivalla lr nått sånt ställe. jag vill bo tryggt! Jag har ju den värdefullaste människan Elvira :) Sen o få lgh i sthlm verkar ju rätt dött..! :( hamnar alltid efter plats 70!

Elvira sover så sött nu, det har hon gjort ett tag..<3 Nu ska jag fortsätta paka! - Passa på mennans hon sover..skulle igenteligen bra gärna sova jag med. men de hinns inte..


Cuz if you liked it then you should have put a ring on it

All the single ladies
Now put your hands up
Up in the club, just …
I’m doing my own little thing
Decided to dip but now you wanna trip
Cuz another brother noticed me
I’m up on him, he up on me
Don’t pay him any attention
cried my tears, three good years
Ya can’t be mad at me

Cuz if you liked it then you should have put a ring on it
If you liked it then you should have put a ring on it
Don’t be mad once you see that he won it
If you liked it then you should have put a ring on it

I got gloss on my lips, a man on my hips
Hold me tighter than my Dereon jeans
acting up, breaking my …
I could care less what you think
I need no permission, did I mention
Don’t pay him any attention
Cuz you had your turn
But now you gonna learn
What it really feels to miss me

Don’t treat me like things of this world
I’m not that kind of girl
Your love is what I prefer, what I deserve
Is a man that makes me and takes me
And delivers me to a destiny, to infinity and beyond
Pull me into your arms
Say I’m not the one you own
If you don’t, you’ll be alone
And like a ghost I’ll be gone

All the single ladies




Nääe, Nu ska vi snart hem till Jenny o vara barnvakt..fullt ös, medvetslös!!! :D
Och Nej, jag skiter inte i det. Jag försöker så gott jag kan!

Men jag är jävligt trött på er!!

Loove//Emelie


Hejhej!

Melissa : Pipmugg,flaska eller kopp, Hon vägrar!:S Vad som än är i det..Men vatten e ju viktigt! Tuttgalen? Hehe :) Blir nog bättre när hon fattar mer hur man dricker ur glas.
Jag är kvar i sthlm, rätt skönt fakiskt! Igår tog vi en prommis ner till pendeltåget o åkte o hälsade på farmor o hennes gubbe. Härligt väder var det oxå! Weeeii...kallt o solen sken! - Dok ingen snö!:(
Känns i min kropp att jag gått 2dagar i rad...phuu, ryggen känns som när jag va tjock. Dåliga höft muskler? Känns som om mina höfter har åkt åt sidan o satt sig snett..o att de ligger ösa o skaver emot varnadra!! o det hära gegget imellan benet i kroppen,Va de nu hette? är helt bort slitet!! = Benen i kroppen slits ned! :O
Elvira hade lite feber igår morse, hoppas hon e bättre idag..! Min söta lilla bebis <3

Josefines Blogdesgner
RSS 2.0